DET GYLLENE IMPERIET

Det Gyllene Imperiet är inspirerat av det antika persien

Kejsarinnan styr sitt imperie med järnhand. Ingen vågar säga ett ont ord om henne. Det mildaste straffet för någon typ av brott är halshuggning.

 

Detta har lett till en enorm disciplin i de militära leden. Familjen är viktig och att inte vanära sin familj är ännu viktigare.

 

Om du funderar på att skapa en grupp ifrån detta folket eller gå med i en redan existerande grupp bör du se åtminstone en av "300"-filmerna och "Prince of Persia". 
 

IMPERIETS VÄRLDSBILD

Imperiet anser att Västmark tillhör dem. De anser att samtliga adelsätter i Västmark är mer onda än självaste Kael och hans Svartblod.  Övriga raser och folk är välkomna att på egen hand falla in i leden och ingå i imperiet eller vänta på att bli erövrade. Nordmännen är de folk som imperiet handlar mest med.
 

Andlighet

Det är viktigt att bete sig väl i detta livet för att få det bättre i nästa. Gud är kejsarinnan, kejsarinnan är gud. När kejsarinnan dör överförs gud till kejsarinnans äldsta barn. Man lyder och ärar gud. 

Giftermål

Gifter sig gör man bara en gång och skulle ens make eller maka dö så begår man rituellt självmord.
 

Klanländerna

De fria klaner som inte ingår i imperiet lever i klanländerna. Här finns det ingen lag och ingen ordning. Olika klaner styr sina egna små samhällen bäst de vill och överlever genom att flytta runt ofta som ett klassiskt nomadfolk.