MAT

Ta med egen eller handla på plats

- Du kan köpa ett band i incheck som låter dig köpa mat med inlajvmynt. Kostnad 300 kr. 

– Specialmat hittas (kan önskas) i den stora tavernan.

– Generellt serveras mycket lite kött.


Dricksvatten

Finns på "offen" och disk/tvättvatten finns på området på utvalda platser (ca 4000 liter). (Det är dock alltid en god idé att ha med sig en viss mängd eget vatten att starta med om man har möjlighet till det.)


Egen mat

Du kan klara dig på kall mat och snacks i alla dagar. Kom ihåg att allt inne på spelområdet måste smälta in bra i världen, så det är viktigt att det aldrig syns några plastförpackningar eller dylikt inne på området. 

Ska du laga mat inne på området behöver också detta smälta in bra i världen (helst järnkittel) och träslevar. Hink (ej plast) att diska i och diskborste av trä. Vi vill inte se några moderna saker ligga i ert läger om ni bor inne på spelområdet.

 

Eld

Eld får du göra upp i förberedda eldstäder, eller om ni är en grupp och bygger ert eget läger får ni lov att skapa en egen eldstad (Den måste bli godkänd av funktionär innan den får eldas i.) Vid torrt och blåsigt väder kan eldningsförbud införas. Under alla omständigheter måste den som startar en eld vara över18 år samt vara ansvarig för elden. Vatten måste finnas i en hink. Elden får aldrig lämnas obevakad, inte ens en glöd. Den måste vattendränkas om ni lämnar den.

Arrangemanget är alkoholfritt. Om du röker så se till att ingen ser det, vare sig IN eller på OFFEN.
 

BOENDE

Alternativ
1) Ta med vanligt tält och bo på OFFen (utanför spelområdet)(där finns vattenstation, torrtoalett och ved).

 

2) Ta med tält som passar att ha på spelområdet (fantasyliknande).

 

3) Tala med oss om att hyra plats i tält eller enkelt boende (250 kronor) under tältduk i naturen. (Ta med sovsäck och liggunderlag.) Har du råd så skaffa diskret färgade yllefiltar och pälsar/plädar.